mingraviddagbok.blogg.se

2014-04-29
15:29:44

biokväll

Hejsan!
Nu var det ett tag sen igen :P jag är inte så bra på det här , trots att jag bor ensam för tillfället å har all tid i världen att skriva så glömmer jag bort det :P
men snart när det börjar bli mer spännande med magen osv så ska jag bli bättre så det finns nå å läsa för er :P hahah.. inte för att ni är så många men ändå :P haha
 
illamåendet har börjat lägga sig lite iaf, dock har jag fortfarande ingen aptit så det går segt med maten, men jag försöker iaf äta lite grann varje dag och dricker mycket och äter vitaminer :)
nu sitter jag här vid datorn och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in mina vitlöksbaguetter som får bli min lunch och middag för vid 5-6 ska jag på bio med min pappa :) vi ska på förhandsvisning av någon ny film med persbrandt :) så det blir ju lite ögongodis iaf för mig :) hiihi .
 
jag har börjat räkna ner nu till rutinultraljudet! åh så jag längtar! ska bli så spännande att se den lilla apan som är där inne och växer :D jag vill egentligen inte ta reda på vilket kön det är men det vill pappan så jag får nog vara snäll och ge med mig lite på den fronten :) fast kan väl va roligt och veta oxå så man vet vad man ska köpa för sorts kläder osv :) hihi . än så länge har jag kollat på kläder i lite neutrala färger så som gult, grönt, aprikos osv :)
 
men nu ska jag göra klart lite här hemma innan bion kallar :) hare bra hej!